Cristiano Ronaldo méregdrága ajándékkal kápráztatta el a szerelmét - fotó

fbl Horizontal SIDE BY SIDE SPORTS AWARD AMERICAN SHOT
Portugal and Juventus forward Cristiano Ronaldo poses with his partner and Spanish model Georgina Rodriguez (L) after receiving the MARCA Leyenda (MARCA Legend) award in Madrid on July 29, 2019. - The award is attributed to sport professionals by the Spanish sports newspaper MARCA. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United ötszörös aranylabdás világsztárja, Cristiano Ronaldo egy több mint 40 millió forint értékű ajándékkal lepte meg gyönyörű barátnőjét, Georgina Rodríguezt.

A Bors megírta, hogy a portugál világklasszis a 27 éves modellt egy Louis Vuitton Malle Vendome dizájner ékszertartó ládácskával lepte meg.

A 131 centi magas bőröndszerű készítmény 8 fiókjában karkötők, nyakláncok és gyűrűk találhatók, az egész ajándék körülbelül 44 millió forintot ér.

Ronaldo nagylelkű ajándékkal lepte meg kedvesét Forrás: cleanbowled.in

A gyönyörű hölgy nem is tudott szóhoz jutni a fantasztikus meglepetés után, csupán annyit mondott: "Elállt a szavam, Cristiano".

Georgina Rodríguez egyébként nagyon szereti a drága ékszereket, kollekciójának értéke 1,1 milliárd forintot ér. Az argentin szépség az idei Velencei Filmfesztiválon 33 millió forint értékű ékszert viselt.