Társoldalunk:

A sztárfocista zsarolja a megcsalt feleségét: ha nem fogadja vissza, távozik a PSG-től

2021.10.19. 15:36

Tovább folytatódik a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain támadójának, Mauro Icardinak és a feleségének, Wanda Narának a szappanoperája. Az argentin támadó felesége hűtlenséggel vádolta meg a sztárjátékost, aki válaszlépésként úgy döntött, hogy ha a gyönyörű nő nem fogadja vissza, akkor kész elhagyni a PSG-t.

Az RMC Sport argentin forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy Mauro Icardi távozhat a párizsi együttestől, ha a felesége - aki egyben ügynöke is - nem fogadja vissza őt.  Úgy néz ki, erre nem sok esély van, ugyanis Wanda Nara már a jegygyűrűjét sem hordja.  Erről az Instagram-történetébe tett ki egy képet az argentin kebelcsoda.

Pedig úgy tűnt, hogy akár ki is békülhet a sztárpár, ugyanis vasárnap Mauro Icardi közös képeket posztolt az Instagram-oldalára, emiatt mindenki azt hitte, véget ért a szappanopera. Erre azonban még biztosan várni kell, ugyanis Wanda Nara továbbra sem hajlandó visszafogadni férjét. 

Az ügyben megszólalt a PSG vezetőedzője, Mauricio Pochettino is, aki az RB Leipzig elleni BL-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elismerte, Icardi valóban nem edzett az elmúlt két napban "családi gondok" miatt, de így is ott lesz a keretben.