Megviselte az első hetekben a várandosság az olimpiai bronzérmes magyar sportolónőt

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, öttusa, Kovács Sarolta
Tokió, 2021. augusztus 6. A bronzérmes Kovács Sarolta a női öttusázók egyéni versenyének eredményhirdetésén a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokió Stadionban 2021. augusztus 6-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Május közepére várja első gyermeke érkezését Kovács Sarolta, a tokiói olimpia bronzérmes öttusázója, így a következő idény versenyeit kihagyja az Alba Volán klasszisa.

Egy időre felhagy a versenyzéssel Kovács Sarolta öttusázó. A tokiói olimpia bronzérmes kiválósága tavasszal súlyos betegség miatt pihent, most azonban boldogan teszi, ugyanis kisbabát vár.

"Az olimpia után hosszabb pihenőt kaptam a klubomtól, és amikor november elején visszatértem a társaim közé, már azt közöltem velük, hogy az edzéseken velük leszek, amíg tudok, de a versenyeket kihagyom, mert kisbabát várok – osztotta meg az örömhírt a Borssal a népszerű sportoló, aki arról is mesélt, hogy

bár gyönyörű a várandósság, az első hetekben megviselte őt az új állapota. Sokat hányt, amiből mára a reggeli émelygések maradtak meg.

Kovács Sarolta hamarosan anya lesz Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Egyelőre nem tudják, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e az utód,

mindenesetre vőlegénye, Tar Bálint, a Móri SE labdarúgója elsőre inkább lányos apuka szeretne lenni, míg Saci kisfiúra gondol, aztán úgyis terveznek majd kistestvért is az újszülöttnek.

és csak utána választunk nevet – tette hozzá nevetve Kovács sarolta, aki továbbra is lejár az egyesületébe edzeni, hiszen 23 év után nem lehet egyik napról a másikra abbahagyni a mozgást, no és a szülés után visszatér az öttusába.

"Két évem lesz arra, hogy felkészüljek a párizsi olimpiára, ahol még a kedvenc számommal, a lovaglással rendezik meg az öttusát – mondta a székesfehérváriak büszkesége, aki hozzátette: Nagy Tímea, Csipes Tamara és Kozák Danuta példája is mutatja, hogy szülés után is sikeres lehet egy sportoló.