Vágólapra másolva!
Szereti a kamerát, de nem szívesen nézi vissza magát Stollár Fanny. Az Origo Sport LIMIT című műsorának első adásában szereplő teniszezőnő a forgatásról szóló interjúban elárulta, hogy ki az a sportoló, akit viszont szívesen néz a tévében, és megtudtuk tőle azt is, milyen nem várt akadályok tették döcögőssé a felvételt.

A felnőtt magyar bajnok, junior párosban wimbledoni bajnok, korosztályos Európa-bajnok magyar teniszezőnő alapvetően vidám, érzelmes, törődő és vicces személyiségnek tartja magát, de az Origo Sportnak adott korábbi interjújában önkritikusan bevallotta, hogy időnként önfejű és hisztis. Mindebből csak a vidámsága, valamint a profizmusa és a tenisz iránti rajongása látszik a LIMIT első részében, melynek bemutatója november 29-én lesz.

Stollár Fanny volt a Limit első adásának házigazdája Fotó: Polyák Attila - Origo

Megszokta, hogy a világ legjelentősebb teniszpályáin játszik, semmilyen kihívástól nem ijed meg, Kempf Zozo és Henry Kettner mégis ki tudta mozdítani a komfortzónájából a 22 éves sportolót. Amint az majd a sorozat első részéből kiderül, mindketten bizonyíthatták, mennyire tudnak vagy nem tudnak teniszezni.

"Nagyon jó hangulatban telt a forgatás, annak ellenére, hogy előtte egyáltalán nem ismertem a fiúkat, most találkoztunk először.

Nem sok ilyenen vettem még részt eddig, mert a tévés megjelenéseim nagy része sportszakmai interjúkból, elemzésekből, versenyösszefoglalókból áll,

hasonló felkérésem nem nagyon volt eddig" - mesélte rovatunknak Stollár Fanny, majd azzal folytatta, hogy mennyit gondolkodott a szereplésen.

Henry Kettner és Kempf Zozo pontosan követték Fanny utasításait Fotó: Polyák Attila - Origo

"A műfaj ellenére sem volt teljesen idegen az egész, mivel köze van a sporthoz, úgyhogy egy percig se gondolkodtam, örömmel vállaltam és nagyon vártam a forgatást. Ahogy mondtam,

minden profi volt, egyedül a kiskutyám, Nala nehezítette meg a dolgunkat, jobbra-balra rohangált a pályán.

Ezt leszámítva minden ideális volt a munkához, senki nem játszott körülöttünk, nagyon élveztem!"

A két műsorveető, Stollár Fanny és a kiskutya Fotó: Polyák Attila - Origo

Mindebben közrejátszott az is, hogy a kötetlen formátumnak köszönhetően többet is megmutathatott magából, mint amennyit a versenyek-közösségi média-interjúk háromszöge általában megenged. Stollár Fanny már korábban is beszélt arról lapunknak, hogy habár sokan tartják őt szexszimbólumnak, ő elsősorban mégis sportoló, aki rajong a teniszért és szeretne a világ legjobbjai közé bekerülni.

És ha már ő maga is sporttal kapcsolatos műsorban szerepel, elmondta azt is, melyek azok a sportesemények, amiket megnéz a tévében.

Nem szívesen nézi vissza magát Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az NBA-t szívesen követem, és a kézis múltam miatt a kézilabda is nagyon érdekel.

A Forma-1-et is nézem.

Hogy ki a kedvencem? Mondhatnám, hogy Hamilton, de mindenki őt említené, úgyhogy legyen inkább Ricciardo, a személyisége egyszerűen lenyűgöző."

Saját magával már sokkal önkritikusabb, ami a megjelenéseket illeti.

"Természetesen meg fogom nézni a LIMIT összes adását, magamat is beleértve, de egyáltalán nem szeretem se visszanézni, se visszahallgatni magam, a rólam szóló cikkeket se olvasom el."

Mi biztosan elolvasunk és meg is nézünk mindent, amihez Stollár Fannynak köze van, elsők között a LIMIT szezonnyitó adását november 29-én, amelyből az is kiderül, hogy Kempf Zozo vagy Henry Kettner teniszezik ügyesebben.