51 évesen lesz négyszeres apuka Kovács Kokó István

Magyarország Szépe, Miss World Hungary 2018
A szépségverseny műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Koko István. Mindkettejük számára új kihívást jelent ez a feladat, és izgatottan készülnek az első közös, élő showműsorukra
Vágólapra másolva!
Negyedszer is édesapa lesz Kovács Kokó István. Az olimpiai bajnok ökölvívó március óta Svájcban él családjával, második feleségével Katalinnal, valamint négyéves fiukkal, Zalánnal. Hamarosan azonban tovább bővül a család, erről Kokó egy bejegyzésben ír – szúrta ki a Bors.

"FEbruár vége, március eleje a dátum. Annyit tudunk, hogy fiúcska érkezik. A kicsi, a negyedik gyermekem. A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négy éves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás. A munkámhoz én az angolt használom, a német is jól megy, de be kell vallanom, hogy a francia olyan messze van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Jó, ha tíz szót tudok, de ez itt nem gond" - mondta a korábbi ökölvívó a Borsnak.

Kraszkó Zita és párja, Kovács Koko István Forrás: Csudai Sándor - Origo

Kokó hozzátette, szeretnék a karácsonyi ünnepeket munka nélkül, békében és szeretetben tölteni. Arra készülnek, hogy ezúttal külföldön, – nem Svájcban – az Egyesült Államokban ünnepelnek, hogy aztán visszatérve svájci otthonukba, türelmesen várhassák a kis jövevényt.