Kutyákkal etette meg a terhes felesége holttestét a focikapus, kiengedték a börtönből, most kutyákat reklámoz

2021.11.25. 16:32

Ismét kereszttűzbe került az egyszeres brazil válogatott focikapus, Bruno Fernandes de Souza. A sportoló 2010-ben ölte meg korábbi barátnőjét, első gyermekének anyját, Eliza Samudiót.

Eliza holttestét ezek után még el kellett tüntetni: erre pedig kapóra jöttek Bruno rottweilerei – azokkal etették meg a lány feldarabolt holttestét. 

Bruno 2013-ban beismerte tettét, amiért 22 év börtönre ítélték, de 2019-ben feltételes szabadlábra helyezték.  Úgy volt, hogy nappal kint lehet, és éjszakára megy vissza a fogdába, de végül házi őrizetet állapítottak meg számára.

Tavaly azzal került reflektorfénybe De Souza, hogy egy ebtenyészetet reklámozott. Néhány napja viszont egy pitbull kutyával fotózta le magát, amit ki is tett az Instagramra. A kommentelők rögtön nekiestek a kapusnak - írja a Bors.

Bruno Fernandes de Souza bejegyzése nem nyerte el a követői tetszésétForrás: RODRIGO LIMA/dpa/Corbis/Corbis. All Rights Reserved./Rodrigo Lima

Milyen húst eszik ez a kutya? Ez az, amelyik megette a maradványokat?"  - kérdezték a kommentelők. A fotónak azóta hűlt helye lett, letörölték a közösségi oldalról.