Kegyetlenül elbántak egy chilei újszülöttel a fociszerető szülei

fbl Horizontal
France's forward Antoine Griezmann (L) celebrates with France's forward Kylian Mbappe (C) after scoring a goal during the FIFA World Cup 2022 qualification football match between France and Kazakhstan at the Parc des Princes stadium in Paris, on November 13, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az új év első újszülöttjeire minden országban megkülönböztetett figyelem hárul, akkor pedig akár még nemzetközi is, ha szüleik nem hétköznapi névvel áldják meg őket.

2022 első napjaiban egészen biztos, hogy a chilei Teodora Pacaje kisfia a leghíresebb újévi baba, amit futballbolond szüleinek köszönhet a csöppség. Az Atacama állam székhelyén, Copiapóban világra jött fiúcska, mint azt a kórház büszke Twitter-bejegyzése világgá kürtöli a Griezmann Mbappe keresztnevet kapta.

Bár kétségtelenül két nagyszerű focista nevét kapta a négy éve Chilében élő focibolond bolíviai házaspár fia - az első nevet a papa, a másodikat a mama választotta -, nem lesz egyszerű ezzel a névvel felnőnie, és már el is készült az első mém a 18 éves Griezmann Mbappéról: