Társoldalunk:

Szerelmes üzenetet küldött Lékai-Kiss Ramónának a sztárkézilabdázó férje az Eb-siker után - fotó

2022.01.17. 13:06

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-30-ra legyőzte Portugáliát a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, vasárnap a budapesti MVM Dome-ban. A meccset élőben látta a magyar csapat klasszisának, Lékai Máténak a felesége, Lékai-Kiss Ramóna is, aki a közösségi oldalon üzent a párjának. A válasz sem maradt el.

"Leírhatatlan élményben volt részem ma este! A férfi kézilabda Európa-Bajnokságon 20.022 ember szurkolt! Nem tudom hány külföldi volt, de azt tudom, hogy nem volt gyűlölködés, csak szeretet! Egyszerre dobbant a szívünk, szurkoltunk és sírtunk! Végül pedig nyertünk! Köszönöm, hogy ezt átélhettem Lékai Máté. Köszönöm magyar férfi kézilabda-válogatott, köszönöm Magyarország! - írta a posztjában Lékai-Kiss Ramóna a portugálok elleni sikert követően.

„Szeretlek" – írta a kézis a feleségnek, aki az Európa-bajnokság alatt a koronavírus-veszély miatt nem találkozhat családjával. 

A magyarok csütörtökön 31-28-ra kikaptak Hollandiától, kedden 18 órától pedig Izland ellen zárják a B csoport küzdelmeit. A középdöntőbe az első két helyezett jut.