Vágólapra másolva!
Egykor rajongásig kedvelt edzője, néhai Verebes József azt nevelte Kékesi Rezsőbe, hogy soha ne adja fel, mert bizonyosan elnyeri méltó jutalmát. Bizony, Mágus ezt is jól tudta, hiszen a 64 éves labdarúgóra rátalált a boldogság.

Az egykori pengés középpályás bevallja, utóbbiban, azaz a kései szerelemben már nem nagyon hitt, de a csoda megtörtént a négyszeres válogatott MTK-futballistával, Kékesi Rezsővel - írja a Bors.

"2017-ben váltam el magyar feleségemtől Svájcban, ott a légiós élet, a futball után addig dolgoztam, ameddig most 28 éves, Yverdonban orvosi asszisztensnek tanuló leányom, Fruzsina él" – folytatja.

Miután a financiális alapokat megteremtette leánya boldogulásához, hazatért, elvégre szülőhaza csak egy van.

A 64 éves, Verebes Mágus által Rőzsének becézett középpályásra tavaly aztán rátalált a szerelem.

Jellemvonásaink tökéletesen passzolnak egymáshoz, érdeklődési körünk is azonos. Fodrásznőként Kispesten bérel széket, amint teheti, rohan haza, én pedig nyugdíjas futballistaként az ügyes-bajos dolgok intézésébe segítek be."

A nála tizennégy évvel fiatalabb hölgyet rajongásig szereti, gyakorta ruccannak le az exválogatott labdarúgó nagynénje Zamárdiban lévő nyaralójába, háborítatlanul élvezik a vizet, nyugalmat.

"Karolin remekül főz, az én szájízemnek megfelelően készíti a töltött káposztát, a húsgombócokat káposztalevél mellőzésével tálalja. Mondhatom, mennyei, bár bevallom, én inkább leveskedvelő vagyok."

S mivel Kékesi két egykori csapattársával, Gáspár Józseffel és Boda Imrével olykor tiszteletét teszi a kék-fehérek futballmeccsein, Karolin is vele tarthatna. De nem teszi.

"Erre a szerelmem azt mondja, a futball az én felségterületem, annak élvezetében nem zavar."