Vágólapra másolva!
Sem Henry Kettner, sem Kempf Zozo, nem felejti el soha a Limit utolsó adásának forgatását. Az autóversenyző Keszthelyi Vivien vendégeként emlékezetes felvételt tudhatnak maguk mögött a népszerű műsorvezetők.

Habár mindketten rajonganak az extrém sportokért és a gyors autókért, Keszthelyi Vivien mégis tudott meglepetést okozni Henry Kettnernek. Zozo autóversenyző édesapja révén közelebbről ismeri az autósportot, számára igazi élvezetet jelentett a sebesség, amit műsorvezető társa azonban nem bírt sokáig.

"Nem vártam volna, hogy bárki rosszul lesz, miközben vezetek. Rengeteg embert autóztattam már, de nem volt még olyan, hogy meg kellett volna állnom.

Azt hittem, poén, amikor Henry mellettem megszólalt, hogy álljak meg, különben az autó belső terét takarítani kell.

Visszavittem a starthoz, és hosszú időre eltűnt a mosdóban, szóval biztosan nem szimulált" - idézte fel mosolyogva a Limit forgatását Keszthelyi Vivien.

Henry Kettner (balra) megszenvedte Keszthelyi Vivien kihívását Fotó: Polyák Attila - Origo

Az autóversenyző nagyon jól érezte magát a forgatás alatt, elmondása szerint minden olyan volt, mintha egy valódi mozifilmet készítenének.

"Nem találkoztunk korábban a fiúkkal, de nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot. Az elején újra kellett venni párszor a dolgokat, így gyorsan feloldódott mindenki."

Vivien magabiztosan mozgott a barátságos közegben, egyedül azt sajnálja, hogy nem tudta igazán megmutatni, mire képes.

"Henryvel mindössze két kört tudtam menni, többet tudtam volna mutatni, ha mindketten bent maradnak. Élveztem nagyon, szívből ajánlom mindenkinek, hogy időnként szakítson időt ellenőrzött körülmények között vezetéstechnikai tréningpályán önmaga és az autója tesztelésére is."

Keszthelyi Vivien minden pillanatát élvezte a forgatásnak Fotó: Polyák Attila - Origo

A kamera előtti szereplés egyáltalán nem idegen Viviennek, és azt mondja, ugyanúgy élvezi a versenyautóban töltött időt, mint a hasonló forgatásokat.

"A versenyzésben minden rajtam múlik, a csapattal kell együttműködnöm, fókuszáltnak és koncentráltnak kell lenni végig, míg egy forgatáson kicsit többet tudok megmutatni magamból.

Főleg akkor, ha van szabadságom, ha lehet improvizálni egy kicsit."

Amennyiben egy hasonló műsor házigazdája legközelebb ő lehetne, akkor nem konkrét személyeket, hanem inkább személyiség típusokat hívna meg.

Henry Kettner inkább az autón kívül érezte magát biztonságban Fotó: Polyák Attila - Origo

"Úgy válogatnám össze, hogy olyanokkal dolgozhassak, akinek az egója látszólag esetleg nagyra nőtt. Megmutatnám nekik, hogy nőként mire vagyok képes.

Sok olyan emberrel találkoztam már, akik megkérdőjelezték a nők képességeit, szóval szívesen bizonyítanék az ő nevükben is.

Nekem is volt példaképem a tévéből, Michael Schumacher volt az, akit szájtátva néztem. Úgy harcolt a pályán, mint senki, ésszel tudott versenyezni, rá nézek fel a legjobban. A karrierem kezdetekor nem volt terv az, hogy formaautóba üljek, az élet mégis úgy hozta, hogy most abban versenyzek."