Vágólapra másolva!
Aki azt hiszi, az Európa-bajnok úszó, Verrasztó Evelyn könnyen feladja álmait, nagyot téved. A magyar sportolónő rutinos modellként tündököl.

A több, mint hatvan magyar bajnoki címet szerző válogatott úszónő,

Verrasztó Evelyn eloszlatta a pletykákat, szó sincs arról, hogy szakmát vált.

Egy felkérést vállalt az úszónő Forrás: Phdr Communication Kft.

– nyilatkozta a Fraditól a Jövő SC-hez szerződött sportoló a Borsnak. Élete középpontjában az élsport marad, javában készül a nyári, a Duna Arénában sorra kerülő vb-re. Várhatóan gyorson igyekszik a válogatottba verekedni magát, hiszen a 4x200-as gyorsváltóval a múltban is jó eredményeket ért el. Távlati céljaként említette az élete hatodik olimpiájára történő kijutást, amit nem nevez könnyűnek.

Bár a tokiói olimpia utáni pihenő-időszak hosszú volt, az edzéseket már elkezdte. Amellett besegít édesapjának, az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok Verrasztó Zoltánnak a Jövő SC edzésvezetésébe.

Verrasztó Evelyn napjai zsúfoltak, ugyanis jelenleg a Kálvin téren lévő kávézójukat egyedül üzemelteti, mivel bátyja, Dávid Ausztriában tréningezik. A pult mögé nem áll be, de a beszerzés és egyéb adminisztrációs teendők az ő vállát nyomják.

Modellként sokakat lebilincselne Forrás: Phdr Communication Kft.

A papa, a nyugdíjas sebész Zoltán elárulta: korábban a feleségével fővárosi divatáru-nagykereskedést vezetett, boltjaik is voltak, női és gyermekruhák árusításából éltek.

"A lányom akkoriban kapott kedvet a divatra – mondta a 65 éves Zoltán. – A minap ott voltam a Szépművészeti Múzeumban rendezett divatbemutatón, megtapsoltam Evelynt, mert hozzáértő módon tette a dolgát a kifutón."