Megszületett a magyar válogatott vízilabdázó kisbabája - kép

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, vízilabda, férfi csoportmérkőzés, A csoport, Magyarország - Olaszország, 2021.08.02.
Tokió, 2021. augusztus 2. Zalánki Gergő a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi vízilabdatornájának ötödik fordulójában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen a tokiói Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. augusztus 2-án. MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Megszületett Zalánki Gergő, a Pro Recco és a magyar vízilabda-válogatott olimpiai bronzérmes játékosának gyermeke, Zénó.

"Isten hozott a világunkban! Legyen gyönyörű, boldog és szeretetben gazdag életed! Nem lesz mindig könnyű, bizony lesznek nehéz pillanatok. Olykor napok is, de bármi is történjen majd mi segítünk. Tudom még túl picike vagy de, viszont pár dolgot már most meg kell tanulnod ... ránk mindig számíthatsz és mindennél jobban szeretünk." - köszöntötte a kis jövevényt a vízilabdázó párja Instagram oldalán.