Vadító bikinis fotóval lepte meg rajongóit a világ legszexisebb sportolónője - kép

Alica Schmidt
Alica Schmidt (GER/MTV 1881 Ingolstadt), BAUHAUS Junior Gala on 01.07.17 in the Michael Hoffmann Stadium in Mannheim (Germany). Photo: picture alliance/Axel Kohring | usage worldwide (Photo by BEAUTIFUL SPORTS/Axel Kohring / Beautiful Sports / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A csodaszép futónő, Alica Schmidt megint elkápráztatta a rajongóit, ezúttal a közösségi oldalán szexi bikinis fotót osztott meg, amelyet a legutóbbi nyaralása idején készített.

A The Sun megírta, hogy a 23 éves német futó az Instagramon, ahol 2,8 millió követője van, egy tengerparton készült fotót tett közzé egy Bali szigeteken töltött korábbi vakációjáról, még az edzőtábora megkezdése előtt.

A gyönyörű sportolónő nagy erőkkel készül a versenyekre, és az utóbbi időben olyan képeket és videókat osztott meg a közösségi médiában, amelyeken az edzőtáborban tréningezik.

Schmidt szeretné fejleszteni magát, mert tavaly rendkívül csalódott volt amiatt, hogy kimaradt a 4x400 méteres női váltóból és nem indulhatott a tokiói olimpián.