Összeesett a pályán a 16 éves focista, utána az édesanyját sem ismerte fel

Horizontal AMBULANCE HOSPITAL ILLUSTRATION HEALTH NIGHT
An emergency ambulance arrives at Bradford Royal Infirmary hospital in Bradford, northern England on January 5, 2022. - British hospitals have switched to a "war footing" due to staff shortages caused by a wave of Omicron infections, the government said Tuesday, as the country's daily Covid caseload breached 200,000 for the first time. More than one in 20 people in Britain had Covid-19 in the last week of 2021, the highest infection rate recorded during the pandemic, official data showed Wednesday. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A 16 éves Spencer Smith összeesett a focipályán miután a játék előtt két slukkot beleszívott egy droggal megspékelt elektromos cigarettába.

Spencer éppen focizott a haverjaival egy rotherhami pályán, amikor néhány idősebb fiú megkínálta a vape-pel, ő pedig abban a hiszemben volt, hogy az csak egy normális e-cigaretta.

Spencer elfogadta, de alig néhány perccel azután, hogy beleszívott, a focipálya közepén összeesett, és a teste görcsbe rándult.

Mint kiderült, a liquiddel működő elektromos cigaretta vape-fűszerrel és benzodiazepinnel volt megspékelve.

A tinédzser kevés dologra emlékszik az élményből azon kívül, hogy úgy érezte, mintha haldokolna. A látása kezdetben elment, és minden homályossá vált számára, de arra egyértelműen emlékszik, hogy úgy érezte, mintha nem is a saját testében lenne.

Szerencsére Spencer teljesen felépült, de a megpróbáltatásokat "élete legijesztőbb pillanatának" nevezte.

– idézi a The Sun a fiú édesanyját, akit elsőként értesítettek a fiatalok.