Vágólapra másolva!
A korábbi úszó, Szilágyi Liliána a közösségi oldalán posztolt az elmúlt hetekben megjelent, helyenként megrázó interjúja utóéletéről, pontosabban arról, hogy érzi magát a vallomás után.

A korábbi ifjúsági olimpiai bajnok úszó még 2021 végén a közösségi oldalára feltett hosszú posztsorozatban tárta fel múltja sötét titkait, miszerint édesapja és korábbi edzője, Szilágyi Zoltán fizikailag és mentálisan is bántalmazta, szexuálisan zaklatta.

Szilágyi Liliána legutóbb Kadarkai Endre rádióműsorában beszélt hosszabban a történtekről, például arról, hogy apja és nagyapja, a játékosként háromszoros olimpiai bajnok Gyarmati Dezső többször is összeverekedtek, és ugyancsak itt jelentette be, hogy visszavonul, felhagy az úszással.

A műsor után most ismét a közösségi médiában nyilvánult meg, ahol leírta, hogy mit jelentett számára a műsorban tett vallomás.

"Nyugalom van. Bennem. Az elmúlt 4 hónap hozadéka és a kimondott szavak ereje. A felvállalt érzések és a múlt elfogadása által a hátamon lévő felesleges súlyokat letettem. Ezzel együtt rengeteg új ajtó nyílt meg előttem, amihez most megint egy belső munkafolyamat kezdődik meg. Szépen, csendesen. Most már játszmák és álarcok nélkül. ...és ez olyan nagyon szabad érzés" - írta.