Vágólapra másolva!
A Sun információi szerint egy jól ismert angol válogatott focistát zsarolt meg egy transznemű prostituált, akivel hónapokon át folytatott titkos viszonyt a koronavírus miatti lezárások idején.

A bulvár lap - egyelőre - nem írta meg, hogy ki az a válogatott focista, csak annyit árultak el róla, hogy a tavalyi Európa-bajnokságon ezüstérmes válogatott egyik sztárjátékosáról van szó.

A lap szerint a focista és transznemű örömlány egy havonta 1000 fontba (kb. 450 eze forint) kerülő londoni lakásban találkozgattak, és a játékos alkalmaként 150 fontot (kb. 67 ezer forint) fizetett neki a szexért. Mindez 2021 tavaszán történt, amikor a szigetországban szigorú karanténszablyok voltak életben.

A prostituált titokban rögzítette az együttléteket (az nem világos, hogy videón vagy csak hangban), illetve elmentette a focistával folytatott chateléseket. Ezt követően tavaly nyáron megzsarolta, 30 ezer fontot (kb. 13,5 millió forint) követelt tőle,

amit a focista ki is fizetett, ezt követően azonban rögtön a rendőrségre ment, de nem volt hajlandó nyilvánosan vállalni a kilétét.

A bulvárlap szerint a rendőrség tájékoztatta a focista klubját a történtekről. A játékos a lap forrásai szerint nem valószínű, hogy tudott róla, hogy egy transznemű prostituálttal van dolga, és nagyon nem szeretné, ha kiderülne az eset, ugyanis tart tőle, hogy meg fogják szégyeníteni a szurkolók.