Társoldalunk:

Újabb részletek Piqué és Shakira drámai szakításáról

2022.06.10. 09:38

Az előző héten robbant a hír, hogy a Barcelona futballistája, Gerard Piqué és a világhírű kolumbiai énekesnő, Shakira 12 év után elhagyták egymást a focista hűtlensége miatt. Most újabb részletek derültek ki a sztárpár szakításáról.

A hírek szerint Shakira az ágyban kapta rajta Piquét egy másik nővel, aki egy húszéves, szőke rendezvényszervezőnek tanuló lány. A focista azóta a (luxus) legénylakásába költözött és többen is látták őt szórakozóhelyeken más nők társaságában.

A The Sun megírta, hogy újabb információk láttak napvilágot a sztárpár szakításáról. Spanyol értesülések szerint Shakira és Piqué egy ideje már rossz viszonyban voltak, kapcsolatuk megromlott, ám a megcsalt énekesnő nem akart válni. Kettejük közül ugyanis a Barcelona védője volt az, aki már régóta szakítani akart.

Piqué és Shakira többé már nem alkot egy pártForrás: AFP/Bryan R. Smith

Piqué már egy ideje el akarta hagyni az énekesnőt. Nem tudjuk pontosan, milyen kapcsolatban van ezzel a fiatal lánnyal, de Shakirát nagyon megviselték a történtek" - mondta egy spanyol újságíró, Lorena Vazquez. Vagyis: évekre visszanyúló előzményei voltak a spanyol bulvárújságok általános tálalása szerint hihetetlenül váratlan szakítási ügynek.