Újabb részletek Piqué és Shakira drámai szakításáról

Gerard Piqué, Shakira
Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attend the Davis Cup Presentation on September 5, 2019 in New York. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
Az előző héten robbant a hír, hogy a Barcelona futballistája, Gerard Piqué és a világhírű kolumbiai énekesnő, Shakira 12 év után elhagyták egymást a focista hűtlensége miatt. Most újabb részletek derültek ki a sztárpár szakításáról.

A hírek szerint Shakira az ágyban kapta rajta Piquét egy másik nővel, aki egy húszéves, szőke rendezvényszervezőnek tanuló lány. A focista azóta a (luxus) legénylakásába költözött és többen is látták őt szórakozóhelyeken más nők társaságában.

A The Sun megírta, hogy újabb információk láttak napvilágot a sztárpár szakításáról. Spanyol értesülések szerint Shakira és Piqué egy ideje már rossz viszonyban voltak, kapcsolatuk megromlott, ám a megcsalt énekesnő nem akart válni.

Kettejük közül ugyanis a Barcelona védője volt az, aki már régóta szakítani akart.

Piqué és Shakira többé már nem alkot egy párt Forrás: AFP/Bryan R. Smith

- mondta egy spanyol újságíró, Lorena Vazquez. Vagyis: évekre visszanyúló előzményei voltak a spanyol bulvárújságok általános tálalása szerint hihetetlenül váratlan szakítási ügynek.