Társoldalunk:

Festői környezetben vette feleségül gyönyörű párját a magyar válogatott focista - képek

2022.06.19. 16:12

A DAC magyar válogatott focistája, Kalmár Zsolt összeházasodott a kedvesével. A komoly lábsérüléséből gyógyuló labdarúgó a Nógrád megyei Alsópetényben kötötte össze életét párjával, méghozzá illusztris társaságban.

Alsópetényből, a festői környezetben fekvő Prónay-kastélyból posztoltak csütörtök este néhány árulkodó fotót a futballista csapattársai. Schäfer András, Vida Máté és Gulácsi Péter is ott volt a ceremónián - vette észre a nool.hu.

Összeházasodott kedvesével a magyar válogatott labdarúgó, Kalmár ZsoltForrás: Instagram/Kalmár Zsolt

A győri származású középpályás, Kalmár Zsolt – a szintén magyar válogatott labdarúgó, Schäfer András Instagram-oldalán csütörtök este megosztott történet szerint – a Nógrád megyei települést, Alsópetényt választotta a nagy nap helyszínéül. A Prónay-kastély kétségkívül gyönyörű környezetet teremtett a szerelmeseknek ahhoz, hogy összekössék az életüket. A ceremónián a szintén válogatott labdarúgó, Vida Máté is részt vett az egyik kép tanúsága szerint.

Összeházasodott kedvesével a magyar válogatott labdarúgó, Kalmár ZsoltForrás: Instagram/Schäfer András

A komoly lábsérüléséből gyógyuló labdarúgó azóta a saját Instagram-történetében is posztolt néhány fotót az esküvőjéről, sőt, válogatott csapattársa, a német kupagyőztes RB Leipzig-ben játszó Gulácsi Péter is megosztott a helyszínről egy családjával közös képet.

Gulácsi Péterék is ott voltak az esküvőnForrás: Instagram/Gulácsi Péter

 

Schäfer András is részese volt a nagy napnakForrás: Instagram/Schäfer András