Kényszerleszállást hajtott végre Neymar magánrepülőgépe

Neymar, repülőgép, 2018
Brazilian national football team player Neymar embarks a plane at Galeao International Airport in Rio de Janeiro, Brazil on May 27, 2018, as the Brazilian team heads to London for the final phase of preparation ahead of the FIFA World Cup 2018. (Photo by MAURO PIMENTEL / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris SG labdarúgójának gépe Barbadosból repült volna a hazájába, amikor vészhelyzet alakult ki a fedélzeten. A jelentések szerint a Neymar tulajdonában lévő repülőgép végül biztonságosan landolt Brazília északkeleti részén.

Azt továbbra sem tudni, hogy Neymar a fedélzeten volt-e, amikor az incidens bekövetkezett. Korábban azonban felkerült a közösségi médiába egy kép magáról és testvéréről, Rafaelláról, amint a kifutón pózolnak egy repülőgép mellett, majd feltöltött egy fényképet egy állítólag Miami felett repülő jármű belsejéből is – írja a The Sun.

Neymar, Rafaella és a játékos barátnője, Bruna Biancardi a közelmúltban a napsütötte Miami tengerpartjáról is bejelentkezett, valamint a Las Vegas-i pókerezéséről is közzétett képet a PSG sztárja, a bűn városában pedig a friss NBA-győztes Golden State Warriors játékosaival is bulizott.

Neymar korábban 10,8 millió fontot költött az Embraer Legacy 450 repülőgép megvásárlására.