Társoldalunk:

A luxusautójával száguldozó Conor McGregor James Bondnak képzelte magát

2022.06.26. 12:21

Márciusban a méregdrága luxusautójával száguldozott Conor McGregor, így újra meg kellett jelennie a bíróságon. Az ír MMA-harcos nem reagált a vádakra, de a közösségi médiában a szokásos stílusában üzent az embereknek.

Az ír bunyós tavasszal a 150 ezer fontos (közel 70 millió forintos) Bentley Continental GT típusú luxusautójával száguldozott, majd őrizetbe vették.

A 33 éves harcművész a franciaországi nyaralásából tért vissza Dublinba, hogy megjelenjen a bíróságon. McGregor a nyilvánosság előtt nem nyilatkozott, az ügyét szeptember 8-ig elnapolták, mivel az ügyészségi igazgató tovább vizsgálja az esetet és a lehetséges vádakat.

A The Sun megírta, hogy McGregor szombaton a közösségi médiában megtörte a csendet, de nem a vádakra reagált, hanem James Bondhoz hasonlította magát az öltönye miatt. Bond halott, talákozzunk a helyszínen" - posztolta a képhez.

Arról egyelőre nem beszélt, hogy a filmvásznon is szívesen lenne-e Daniel Craig utódja, de a hírek szerint a száguldosásai miatt komoly büntetést kaphat a jövőben.