Társoldalunk:

Festői környezetben vette feleségül gyerekkori szerelmét a Manchester United sztárja - fotó

2022.06.26. 09:38

A Manchester United angol válogatott sztárja, Harry Maguire feleségül vette gyerekkori szerelmét, Fern Hawkinst.

A 29 éves védő és két évvel fiatalabb párja a dél-franciaországi Chateau de Varennes-ban keltek egybe, amelyet a világ tíz legjobb esküvői helyszínei között tartanak számon. A friss házasok magánrepülővel utaztak Franciaországba, a szertartáson az angol válogatott kapusa, Jordan Pickford is részt vett. A ceremóniát szűk körben tartották meg, mindössze 30 vendéget hívtak meg az eseményre.

Maguire 2018-ban jegyezte el fiatalkori szerelmét, akitől már két gyermeke is született. Az angol válogatottal tavaly Eb-ezüstérmes hátvéd az előző szezonban rengeteg kritikát kapott a sajtótól és a szurkolóktól a gyengébb teljesítménye miatt. 

"Nyilvánvalóan kritikusak velem szemben az emberek. A Manchester United rengeteg pénzt fizetett értem, és ez a klub az egyik legimádottabb és egyben a leggyűlöltebb csapat a világon. Azért van egy határ, amit nem kellene átlépni. Emberi lény vagyok és családom van. Örülök annak, hogy a gyerekeim még fiatalok és nem olvasnak híreket" - mondta korábban Maguire.

A 29 éves futballista 2019-ben 80 millió fontért érkezett a Leicester City-től a MU-hoz, és rövid idő alatt csapatkapitány lett, de a hírek szerint az új edző, Erik Ten Hag megfoszthatja a játékost ettől a szereptől.

Forrás