Az óriási mellű modell az OnlyFans-oldalán gyűjtött pénzből venné meg kedvenc focicsapatát - képek

Daniella Chávez
Daniella Chávez klubtulajdonos lenne
Vágólapra másolva!
Ritkán használják sportcélra az OnlyFans nevű közösségi oldalt, most azonban egy chilei Playboy-modell az ott keresett pénzből venné meg kedvenc futballklubját.

Az OnlyFans nevű oldalon leggyakrabban lányok, nők szoktak erotikus, nem ritkán pornográf tartalmakat megosztani azokkal, akik hajlandóak ilyenekre előfizetni.

Ezen az oldalon hozott létre profilt a chilei modell, Daniella Chávez, aki már háromszor szerepelt hazája Playboy-kiadványának címlapján, és beválasztották a 10 legszexisebb latina nő közé is. A Chávez kisasszony által készített tartalomra nagyjából 7500 forintnak megfelelő havi összegért lehetett feliratkozni. Az oldal létrehozása és a "szolgáltatásból" befolyó összeg pedig nemes célt szolgál: Daniella ugyanis szeretné megvenni kedvenc hazai futballklubját, az O'Higgins FC-t.

Daniella Chávez klubtulajdonos lenne Forrás: Twitter.com/daniellachavezc

A chilei élvonalban szereplő klub, amelyiknek olyan nagynevű edzői is voltak korábban, mint Jorge Sampaoli vagy Manuel Pellegrini, és az előző idényben a 13. helyen zárt a bajnokságban, jelenleg az SN Holding tulajdonában van.

Daniella szerint egy álmot készül valóra váltani, és ígérete szerint azok között, akik a legszorgosabban osztják meg az oldalt, és szereznek újabb követőket, VIP ajándékokat sorsol ki. Nehéz dolga nem lesz, hiszen Tik-tokon is van 1 millió, míg Instagramon nem keveseb mint 16,6 millió követője.