Vágólapra másolva!
Óriási baklövést követett el az angol Southend United futballcsapata, amikor egy szponzorációs megállapodás értelmében a Gilbert&Rose West Stand nevet adta a stadionja egyik lelátójának.

Az angol ötödik vonalban (National League) szereplő Southend Unitednél nagyon büszkék voltak, hogy a jó hírű Gilbert&Rose ingatlan fejlesztő cég a nevére vette a csapat stadionjának, a Roots Hallnak a nyugati lelátóját, azaz West Standet. Ami a hétvégi Boremham Wood elleni első bajnokin már a Gilbert&Rose West Stand nevet viselte volna.

Csakhogy a hangzatos elnevezés közepén olvasható Rose West résztől bizony angolok millióit rázza ki a hideg. Az említett Rose West ugyanis férjével, Freddel együtt az ország történetének talán legbrutálisabb sorozatgyilkosa. A bestiális házaspár az 1970-es és '80-as években legalább 12 fiatal lányt ölt meg bestiális kegyetlenséggel, köztük saját nyolcéves fogadott lányukat 1971-ben. A párost elfogták, Ferd West 1995-ben öngyilkos lett a börtönben a tárgyalására várva, a most 68 éves Rose West viszont azóta is életfogytig tartó börtönbüntetését tölti.