Miért lett iszonyatosan ideges a világ legszexibb sportolónője?

Alica Schmidt, sportoló, atléta, szexi
Alica Schmidt lett a világ legszexibb sportolója: fotók
Vágólapra másolva!
Amikor 2017-ben a német atléta, Alica Schmidt a világ legszexibb sportolója lett, még minden olyan jópofa dolognak tűnt a számára. Öt évvel később meg már ott tartunk, hogy az atléta hallatlanul ideges lesz, ha a szépsége kerül szóba. 

Alica Schmidt a norvég Dalgbladet című lapnak fakadt ki. Először persze lefutotta az ilyenkor szokásos tiszteletköröket (mennyire örül, hogy ilyen sokan érdeklődnek iránta), aztán persze előjött a farbával.

"Nem érdekel az egész és bevallom, egy kicsit idegesítő is már ez. Nem használom naponta a Google-t, nem nézem, hogy ki mit ír rólam. Nem szépségkirálynőnek gondolom magam, hanem normális sportolónak, aki igyekszik az atlétikára koncentrálni. 2023-ban világbajnokság lesz (Budapesten - a szerk.), majd utána 2024-ben olimpia Párizsban. Oda szeretnék kijutni."

Természetesen azért Alica Schmidtnek nincs ellenére, hogy ilyen fotókat pakolgasson ki az Instagramra.

Közben az is kiedrült, hogy a német sportoló befejezte munkáját a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál, ahol korábban erőnléti edzőként dolgozott. Ezzel kapcsolatban a szépség azt is elmondta, számára borzalmas hír volt, amikor a norvég Haaland otthagyta a klubot és Angliába igazolt.