Kész pokol volt a karantén az agresszív egykori MU-sztárral

fbl trial Horizontal
(FILES) In this file photo taken on May 28, 2021 Wales manager and former Manchester United star Ryan Giggs leaves Manchester crown court after appearing on assault charges in Manchester, northwest England. - Giggs is in the spotlight in Manchester once more on August 8, 2022 as he stands trial on charges of controlling and coercive behaviour against his former girlfriend Kate Greville between August 2017 and November 2020. The 47-year-old is also accused of assaulting Greville, causing her actual bodily harm, and common assault of her younger sister, Emma Greville, at his home. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Meglehetősen felkavaró részletek derültek ki azon a tárgyaláson, ahol lRyan Giggs egykori barátnője beszélt a korábbi focista agresszív viselkedéséről.

Mint arról már beszámoltunk a Manchester United és a walesi válogatott korábbi sztárjának, és utóbbi szövetségi kapitányának azért kell bíróság elé állnia, mert 2020 novemberében brutálisan bántalmazta akkori barátnőjét, Kate Greville-t.

A csütörtöki tárgyaláson Greville elmondta, hogy a koronavírus miatti lezárások kezdetén még minden rendben volt, családi kívezeket rendeztek, online borkóstolókon vettek részt, de olyan is volt, hogy egy Michelin-csillagos szakácstól rendeltek vacsorát.

Az idő múlásával azonban Giggs egyre türelmetlenebb, agresszívebb és rigolyásabb lett. Előfordult, hogy dürohamot kapott egy szerinte ostobán bepakolt mosogatógép miatt, amit addig nem indíthatott el Greville, amíg mindent pontosan úgy el nem helyezett benne, ahogy azt Giggs szerette volna látni.

Ryan Giggs ügyvédeivel körülvéve távozik a tárgyalásról Forrás: AFP/Oli Scarff

Amikor a korábbi futballsztár ügyvédje azt mondta, hogy Greville úgy beszél erről az időszakról, mintha maga a pokol lett volna, a nő megerősítette ezt.

"Azt hittem meg fogok őrülni, pánikrohamaim voltak, kész horror volt az az időszak" - mondta Greville, aki arra a felvetésre is válaszolt, hogy miért ment vissza az őt terrorizáló Giggshez.

"Azért, mert az állandó bántalmazás miatt már teljesen védtelennek éreztem magam. Visszamentem hozzá, ő pedig minden alkalommal megígértem nekem a csillagos eget is. Megígérte, hogy soha többé nem fog ilyen előfordulni, én pedig ostobán hittem neki. Rendkívül szégyellem, de így történt."

Greville azt is elmondta, hogy Giggs minden eszközzel igyekezett megakadályozni, hogy szorosabb kapcsolatot tudjon tartani akár a barátaival, akár a családjával.