Társoldalunk:

Női fehérneműben parádézott az Arsenal egyik játékosa egy domina előtt

2022.08.13. 13:13

Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal egyik futballistája nem kevés pénzt fizetett azért, hogy női fehérneműben parádézhasson egy domina előtt.

A Chloe Grey nevű, igencsak szemrevaló szexmunkás a The Sun című bulvárlapnak beszélt az esetről. A focistát nem nevezte meg, sőt még az sem derül ki, hogy mikor történt az eset, és a londoni klub játékosa-e az illető, más részletekről azonban szívesen számolt be a szakmájában nagy népszerűségnek örvendő domina.

"Nagyjából 1000 fontot (kb. 460 ezer forint) fizetett, és az volt a kérése, hogy női ruhát viselhessen. Így aztán hófehér fehérnemű volt rajta, ki volt rúzsozva és paróka volt rajta" - mondta Chloé, aki azt is elárulta, hogy ez a kérés ugyan különös volt, de kuncsaftjai között egyáltalán nem ritkák a focisták.

"Amikor egy focista hív fel, mindig elgondolkozom rajta, hogy hogy lehetnek egyszer ennyire profik egy a világ szeme előtt lévő szakmában, majd a magánéletükben egy képernyő előtt ennyire mások egy olyan világban, ami tabunak számít" - filozofált a domina.

Címlapi képünk csupán illusztráció.