Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain együttésben létszámfölöttivé váló Mauro Icardi éppen csapatot keres, a felesége - aki a menedzsere is egyben -, Wanda Nara viszont nem a férje ügyeivel van elfoglalva, hanem inkább a képeit szerkesztgeti az Instagramon, hogy nem kapjon tiltást.

A színésznő és a modell nemrég egy újabb fotóját szerkesztette meg, amelyen átlátszó melltartóban pózolt, így a mellbimbói is látszódtak volna. A közösségi oldal szabályzata azonban a meztelenséget nem engedélyezi, így azt ki kellett takarni az esetleges kitiltás elkerülése miatt.

Az argentin csatár felesége és szinte képtelen élni az Instagram nélkül, minden nap posztol valamit a 13,6 millió követőjének. Hiába a szerkesztgetés, ismét nagyon szexi képet villantott, ugyanis a zöld melltartó átlátszó, ráadásul a kézzel rajzolt "x-et" sem sikerült éppen jó helyre raknia, így nem sokat bíz a képzelőerőre.

Ami a férjét, Mauro Icardit illeti, a hírek szerint a bajnokságot rendkívül gyengén, két vereséggel kezdő Manchester Unitednél köthet ki.