Nyilvánosság előtt alázta meg Shakirát Piqué - fotó

tennis Horizontal COUPLE SIDE BY SIDE DAVIS CUP STAND CELEBRITY
Colombian singer Shakira and her husband Barcelona's Spanish defender and Kosmos president Gerard Pique watch Spain's Rafael Nadal playing Canada's Denis Shapovalov during the final singles tennis match between Canada and Spain at the Davis Cup Madrid Finals 2019 in Madrid on November 24, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Shakira és Gerard Piqué júniusban szakítottak egymással, majd abban állapodtak meg, hogy nyilvánosság előtt nem mutatkoznak új párjukkal. A Barcelona futballistája azonban ezt megszegte, ugyanis egy koncerten csókolózott 23 éves barátnőjével.

12 év után idén nyáron szakított egymással Shakira és Piqué, miután kiderült, hogy a Barcelona játékosa megcsalta a kolumbiai énekesnőt. A The Sun megírta, hogy a sztárpár abban állapodott meg, hogy egy évig egyikőjük sem mutatkozik nyilvánosság előtt új párjával, a futballista azonban ezt nem tartotta be.

Lesifotósok lencsevégre kapták Piquét, amint egy spanyolországi koncerten csókolózott új barátnőjével, a 23 éves Clara Chia Martival.

A hírek szerint Shakirát sokkolta és elszomorította a hír, és nagyon mérges a focistára, amiért megszegte az egyezségüket.

Piqué és fiatal barátnője állítólag már hónapok óta együtt vannak, de azt nem tudni, hogy ő szerepelt-e azon a rejtélyes fotón, amely miatt Shakira a válás mellett döntött.