Szörnyű így látni: szinte felismerhetetlen a Dortmund hererákkal küzdő sztárfocistája - kép

firo : July 11th, 2022, football, 1st Bundesliga, season 2022/2023, BVB, Borussia Dortmund, training, Borussia Dortmund BVB Spo Soccer 1.Bundesliga Season 2022 2023 Horizontal TRAINING
firo : July 11th, 2022, football, 1st Bundesliga, season 2022/2023, BVB, Borussia Dortmund, training, Sebastien HALLER, individual action (Photo by Ralf Ibing / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Július közepén az egész focivilágot sokként érte a hír, miszerint a Borussia Dortmund nyáron szerződtetett csatára, Sebastien Haller elhagyta a csapat nyári edzőtáborát, mert a támadónál hererákot diagnosztizáltak. Ezt követően a szövettani vizsgálatok után kiderült, hogy a 28 éves elefántcsontparti futballista daganata rosszindulatú, így kemoterápiás kezelésre van szüksége. Sajnos a támadó nincs túl jó állapotban a kezelések után, szinte felismerhetetlen.

A Reddit tett közzé egy képet a Dortmund rákos beteg focistájáról, aki láthatóan lefogyott és a haja is kihulott.

A rajongók nem akarták elhinni a poszt alatt, hogy valójában Haller látható a képen, de az egyik kommentelő szerint a felesége hozta nyilvánosságra a fotót az Instagram-szorijában.

Természetesen ahogy mindenki, mi is azt kívánjuk, hogy a lehető leghamarabb meggyógyuljon a kiváló focista.

A posztot azóta törölte az oldal.

Sebastian Haller szinte felismerhetetlen Forrás: Priscilla Haller/Instagram

A focista feleségének, Priscilla Hallernek a 24 óráig elérhető Insta-szorijában további fotók is megtalálhatóak a támadóról.