A csupasz mellekkel ünneplő szexi sportolónő ezúttal a bugyiját is ledobta - kép

2022.09.21. 09:37

Tai Emery tudja, mi kell ahhoz, hogy a címlapokra kerüljön. Cicivillantással hívta fel magára a figyelmet, azóta arat rendesen. Legközelebbre még őrültebb akciót ígér.

Nem csak a ketrecharcban, a nyilvánosságnak szánt pucérkodásban is rutinos Tai Emery. A 35 éves küzdősportoló egy pusztakezes MMA-harcban aratott győzelmét ünnepelve, a kötelekre ugorva megmutatta csupasz cicijét. Nem csoda, hogy a pikáns felvétel bejárta a világot.

Azóta nem csak az Instagram-követői száma ugrott meg csaknem a korábbi kétszeresére, de az előfizetőktől is a sokszorosát kaszálja az OnlyFans-oldalára feltöltött szexi fotóival és videóival. Ezzel az eddigi 1600 helyett most már 22 800 eurónak (9 millió forint) megfelelő összeg a havi bevétele - írja a Ripost.

Tai korábban egy fehérneműs női amerikaifutball-ligában is szerepelt, sőt egy korábbi Instagram-postja tanúsága szerint anyaszült meztelenül is megmutatta már a bájait.

"Abban a pillanatban enyém volt az egész világ. Megérdemeltem! Ha akarom, ezentúl is megmutatom a mellem. Sőt, legközelebb valószínűleg valami még őrültebbet teszek" - mondta a közelmúltbeli akciójáról, ami saját bevallása szerint egy csapásra megváltoztatta az életét.

Ajánlataink