Megvert egy fiatal nőt a világbajnok sztárfocista

2022.09.22. 17:54

A Manchester City korábbi középpályása, David Silva több mint 1000 eurós büntetést kapott, mert egy zenei fesztiválon egy fiatal nővel verekedett.

A spanyol válogatottal világbajnok és kétszeres Eb-győztes futballista három hónappal ezelőtt a Gran Canaria szigetén rendezett Maspalomas karniválon keveredett összetűzésbe egy másik társasággal.

A verekedésben a Real Sociedad játékosának testvére is részt vett, illetve egy harmadik, meg nem nevezett személy, aki kővel megdobott egy fiatalt, egy másikat pedig késsel fenyegetett és azt üvöltötte neki: "Gyere ide, megváglak".

A The Sun megírta, hogy a dulakodás során David Silva erősen megragadta egy fiatal nő karját, aki a földre esett. Az ügy kivizsgálása után a spanyol bíróság arra a következtetésre jutott, hogy a focista erőszakos cselekedetének köszönhetően a lány poszttraumás nyaki sérülést szenvedett, valamint megsérült a bal könyöke, a bal kezének egyik ujja és a lábain is zúzódások keletkeztek.

A 125-szörös spanyol válogatott futballistát több mint 1000 eurós pénzbírsággal büntették, a nő részére pedig 520 eurót kellett fizetnie kártérítési díj gyanánt. 

Ajánlataink