Csapattársa lehülyézte, majd pofon vágta Lionel Messit - videó

2022.09.23. 11:49

Amíg az európai résztvevők a Nemzetek Ligája-sorozattal, addig az argentin labdarúgó-válogatott két barátságos mérkőzéssel készül az év végi világbajnokságra. Azonban a csapat edzései nem csupán a futballról szólnak, ahogy arról egy videó is árulkodik.

Argentína magyar idő szerint szombat hajnalban Hondurasszal csap össze Miamiban, így az argentin futballisták is Floridában készülnek az utóbbi napokban.

Az egyik edzésen azonban a válogatott két játékosa, Rodrigo de Paul és Lionel Messi összeszólalkozott valamin egy felvétel tanúsága alapján. A képeken a Mundo Deportivo szerint azt a kérdést lehet leolvasni De Paul szájáról, hogy Hülye vagy, Leo?" – mielőtt pofon ütötte volna a csapatkapitányt.

Az incidens után Leandro Paredes vigyorogva vezette el az Atlético Madrid szintén mosolygó középpályását, valamint Messi arcán is egy pillanatra mosoly tükröződik, amelyekből arra lehet gondolni, hogy nem történt valódi összetűzés a két játékos között.

A Honduras elleni találkozó után szerda hajnalban Jamaicával is játszik az argentin válogatott, amely az utolsó összecsapás lesz a katari csoportkört megelőzően Messiék számára.

Ajánlataink