Társoldalunk:

A PSG után a dögös kebelcsoda is kirúgta az argentin sztárfocistát

2022.09.24. 14:49

Az argentin válogatott Mauro Icardi házassága gyakorlatilag már egy éve megromlott a feleségével, Wanda Narával, aki most a közösségi médiában erősítette meg, hogy kilenc év után elválik a PSG korábbi sztárfocistájától.

Icardi és a szőke bombázó kálváriája tavaly kezdődött, amikor a csatár megcsalta a feleségét és egyben ügynökét egy másik nővel. Wanda Nara ekkor még szigorú feltételekkel ugyan, de megbocsájtott párjának, aki a nyáron Törökországba, a Galatasarayhoz igazolt kölcsönbe a Paris Saint-Germaintől.

Kettejük szappanoperája azonban úgy tűnik ismét fordulatot vett, ugyanis a modellként és Icardi ügynökeként is tevékenykedő feleség a közösségi oldalán erősítette meg a hírt, miszerint válik a focistától.

Nagyon fájdalmasnak találom ebben a pillanatban ezt megélni. De tekintettem a kitettségemre és a média kiszivárogtató spekulációira, jobb, ha közvetlenül tőlem tudja meg. Nincs mit kijelenteni, és nem akarok semmiféle részletet közölni ezzel a különválással kapcsolatban. Kérem, hogy értsék meg, ne csak értem, hanem a gyermekeinkért is"– írta az ötgyermekes Wanda Nara, aki kilenc évet töltött együtt Icardival.