Társoldalunk:

Szexi bombanőkkel szórakozott egy éjszakai klubban a Real Madrid sztárfocistája - videó

2022.09.30. 14:29

A Real Madrid sztárja, Eden Hazard a válogatott szünetben nem csak a belga csapatban futballozott, szabadidejében egy éjszakai klubban, gyönyörű nők társaságában múlatta az időt.

A 31 éves szélső a belga válogatott csapatkapitányaként lépett pályára a Wales és a Hollandia elleni Nemzetek Ligája-meccseken.

A madridi otthonától, valamint feleségétől és gyerekeitől távol töltött idejét bulizásra is felhasználta, a fotósok lencsevégre kapták, amint egy éjszakai klubban múlatja az időt. A baseball sapkában és fekete pólóban látható Hazard jókedélyűen köszöntötte ismerőseit a szórakozóhelyen, majd bombanők társaságában töltötte az estét.Láthatóan remekül érezte magát, egyik kezében egy borospoharat, másik kezében a telefonját tartva táncolt a lányokkal.

A belga válogatottban továbbra is számít Hazard-ra a szövetségi kapitány, Roberto Martinez, a Real Madridban azonban idén is mellőzi Carlo Ancelotti.

Nehéz időszakot élek át, mert szeretnék játszani, de nem kapok lehetőséget. Jól érzem magam a Realnál, de többet akarok futballozni, hiszen a vb-re jó formában szeretnék utazni" - nyilatkozta korábban Hazard, aki a mostani szezonban csupán 4 meccsen kapott lehetőséget klubjában, azokon is többnyire csereként.

Forrás