Társoldalunk:

Liu Shaolin Sándor korábbi barátnője pornómodell lett

2022.09.30. 08:00

Az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor korábbi barátnője, a brit Elise Christie az OnlyFans oldalon árulja az erotikus fotóit, hogy így finanszírozza azt az álmát, hogy brit csapattal szerepelhessen a 2026-os milánói-cortinai téli olimpián.

Csatlakoztam az OnlyFanshez, hogy finanszírozni tudjam az olimpiai álmomat" - tette meg a bejelentést a világ- és Európa-bajnok brit rövidpályás gyorskorcsolyázó, aki létrehozott egy OnlyFans-fiókot, és az Instagram-oldalán hirdeti a linket.

A 32 éves bombázó havi 12 dolláros előfizetési díj ellenében tervezi, hogy felnőtteknek szóló képeket oszt meg a sokak által vitatott közösségi médiaplatformon.

Elise Christie az OnlyFans oldalon árulja az erotikus fotóitForrás: elisechristielikescake/instagram

Christie már posztolt magáról képet fekete fehérneműben, amelyeket barátnője és egykori csapattársa, Sarah Lindsay osztott meg. Az egyik első posztjában pedig azt kérdezte: "Hány feliratkozója van egy topless korcsolyázós képnek?"

Christie három olimpián indult, de soha nem nyert érmet, mivel többször látványosan összezuhant a nagy érdeklődésre számot tartó, nagy iramú versenyeken.

A februári pekingi téli olimpiára egy bokaszalag-sérülés miatt nem jutott ki, ez pedig arra késztette, hogy a közösségi médiában bejelentette, visszavonul a profi sporttól. Később azonban meggondolta magát.