Társoldalunk:

Ronaldo korábbi fitneszmodell barátnője 40 évesen újra szűz lett - fotók

2022.10.06. 10:23

Michele Umezu, a focisztár Ronaldo tini fiának édesanyja úgy döntött, itt az ideje, hogy újra ártatlan legyen – legalábbis biológiai értelemben. Azt mondja: majd az igazival szeretné elveszíteni. Mármint újra. Futó kapcsolatuk óta már 18 év telt el.

A 40 évesen is versenyző és edzősködő anyuka most azzal került a címlapokra hazájukban, hogy úgynevezett szűzhártya-rekonstrukciós műtétnek vetette alá magát - írja a Ripost.

A kétszeres világbajnok labdarúgó-legenda 2004-ben, a Real Madridnál töltött időszaka alatt jött össze sokszoros bajnok honfitársnőjével.

Ronaldo nagy nőcsábász voltForrás: Agęncia Estado via AFP/Copyright © Agęncia Estado. Todos os direitos reservados/Ricardo Trida

Röpke kapcsolatukból született fiát csak öt év múltán, pereskedés után ismerte el gyermekeként, mielőtt vaszektómiának vetette alá magát, hogy "véget vessen a gyerekcsinálásnak". A négy gyereke négy különböző nőtől született.

Most - pontosabban szeptember elején - Michele is kés alá feküdt, más céllal: újra szűz akart lenni, hogy lehessen templomi esküvője.

Még nem találtam meg a megfelelő személyt. Várok rá. Olyan férfit keresek, akinek hasonlóak a céljai és a meggyőződései, mint nekem. Nem szégyellem elmondani mindezt, mert ez az, amit igazán akarok" – mondta Michele Umezu.