Társoldalunk:

Szilágyi Liliánának nem hiányzik az úszás, énekesnő lesz

2022.10.06. 17:30

A korábbi ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok Szilágyi Liliána az RTL Klub reggeli műsorának volt a vendége, ahol elmondta, egyáltalán nem hiányzik neki az úszás, és arról is beszélt, hogy a jövőben szeretne énekesnő lenni.

Szilágyi Liliána 2020 novemberében azt mondta, legalább 2021 nyaráig nem indul úszóversenyeken, de a szünet nem ért véget. 2021 végén a közösségi oldalára feltett hosszú posztsorozatban tárta fel múltja sötét titkait, miszerint édesapja és korábbi edzője, Szilágyi Zoltán fizikailag és mentálisan is bántalmazta, szexuálisan zaklatta. 

Szilágyi Liliánának egyáltalán nem hiányzik a versenysportFotó: Mudra László - Origo

Idén áprilisban aztán a 25 éves úszónő bejelentette, hogy felhagy az úszással, most pedig az RTL Klub reggeli műsorában arról beszélt, hogy érzi magát élsport nélkül.

Nap, mint nap csak boldogabb és boldogabb vagyok, hogy nem vagyok már az élsport része. A világ legjobb érzése, hogy vége van" - mondta Szilágyi Liliána, aki hangsúlyozta, hogy a teste korábban rendkívül rosszul reagált a versenysportra, de a víz továbbra is az élete része marad.

Szilágyi Liliána elmondta, hogy sokkal inkább művésznek tartja magát, mint sportolónak. Elárulta, hogy szokott festeni, mostanában pedig az énekléssel is próbálkozik, ugyanis gyerekként rendkívül élvezte, amikor elvitték egy opera énekesnőhöz tanulni.