A focipálya kezdőkörében szexelt, azonnal kirúgta a csapata a horvát válogatott játékost

2022.11.05. 11:57

A korábbi horvát válogatott focista, Dino Drpic több meccset már nem játszhatott a Dinamo Zagreb színeiben, miután akkori feleségével a Maksimir Stadion kezdőkörében szeretkezett.

Drpic egyszer, még egy 2007-es Szlovákia elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára a nemzeti csapatában. Akkor a Dinamo Zagreb játékosa volt, amellyel öt bajnoki címet és hat kupát nyert, ám 2009-ben el kellett igazolnia onnan egy extrém incidenst követően.

Dino elintézte, hogy a kapcsolják fel a stadion világítását azért, hogy végre beteljesítse az álmát, miszerint szexeljen egy futballpálya közepén. Nagyon pajkos volt" – mondta akkori Playboy-modell házastársa, Nives Celsius egy szerb talkshow-ban.

A hírről a zágrábi vezetőség hamar értesült, akik azonnal fel is tették Drpicet az átigazolási listára, majd 2009 januárjában kölcsönbe csatlakozott is a német Karlsruhe csapatához. A megállapodást a következő nyáron véglegessé tették, és Drpic soha többé nem játszott a fővárosiaknál.

A pályafutása során később Görögországban, Ukrajnában és Bruneiben is megfordult védő 2013-ban vonult vissza, egy évre rá pedig elvált Celsiustól, akitől két gyermeke is született.

Ajánlataink