Piqué édesanyja teljesen összeomlott, miután Shakira ismét megalázta őt

2023.01.25. 14:04

A Barcelona korábbi focistájának és az énekesnőnek a válása óriási hatással van a játékos édesanyjára, Montserrat Bernabeura is.

Shakira és Piqué 11 évnyi együttlét után szakítottak tavaly, a kolumbiai énekesnő pedig azóta mindent megtesz, hogy a világ- és Európa-bajnok focista családjának ártson. Legújabb dalában az exférjének üzent, de az exanyósával szemben is kimutatja az ellenérzéseit, akit már a kapcsolatuk során sem kedvelt – a kettejük közötti feszültséget egy 2016-ban készült videó is jól mutatja.

A szakítás óta Shakira több dologgal is megalázta Bernabeut: előbb a spanyolországi lakásának erkélyén egy őt ábrázoló voodoo-boszorkányt állított fel, majd a gyermekeit is eltiltotta a nagymamájuktól. A kolumbiai énekesnő Barcelonából Miamiba költözött a két fiával, így a személyes találkozót szinte ellehetetlenítette, de arra kérte őket, hogy semmilyen módon ne vegyék fel a kapcsolatot Bernabeuval és ne is hívják őt "nagymamának".

Az orvosként dolgozó 60 éves nő a spanyol sajtónak nyilatkozott az esetről, és elmondta, hogy teljesen lesújtva érzi magát az unokái elvesztése után.