Teljesen összetört Piqué édesanyja: Shakira megtiltotta a gyerekeinek, hogy felhívják a nagymamájukat

2023.01.27. 07:43

A Barcelona korábbi sztárfocistájának, Gerard Piquének az édesanyja a hírek szerint teljesen összetört, miután a játékos exe, Shakira megtiltotta a gyerekeiknek, hogy felhívják a nagymamájukat.

A kolumbiai énekesnő a sztárpár elválását köveően többször összetűzésbe keveredett egykori anyósával. Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy Shakira egy életnagyságú voodoo-boszorkányt állított fel spanyolországi otthonának erkélyén, mely éppen szemben van ex-anyósa lakásával, majd az énekesnő teljes hangerővel bömböltette a hangszórókból legújabb dalát, melyben Gerard Piqué mellett a Barcelona-ikon legújabb szerelmének is üzent.

Most pedig a "szappanopera" legújabb híre szerint Shakira állítólag megtiltotta fiainak, a hét éves Sashának és a tíz éves Milannak, hogy beszéljenek a nagymamájukkal, Montserrat Bernabéuval.

Montserrat Bernabéu nem beszélhet az unokáivalForrás: AFP/Lluis Gene

Az exanyós ugyanis támogatja a fia, Piqué és az új szeretőjének, Clara Chia Martinak a kapcsolatát.

A Marca szerint a tekintélyes orvost, Montserrat Bernabéut teljesen "elpusztította" a Shakira által kirobbantott háború. Pedig egyes bulvároldalak szerint nem is volt annyira rossz Shakirához a nagymama, ugyanis Piqué anyja korábban a végsőkig harcolt, hogy segítsen a párnak kibékülni.

Azonban a helyzet már odáig fajult, hogy a Sun értesülése szerint Shakira állítólag elkezdett falat építeni a két ház közé, a szomszédok már betonkeverőt is láttak a telken.

Piqué eközben csak további olajat öntött a tűzre, miután az Instagram először mutatkozott közös képen az új barátnőjével.