Újabb jel arra, hogy Hosszú Katinka valóban babát vár

2023.03.01. 09:26

Hiába a pletykák Hosszú Katinka terhességéről, az úszóklasszis sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja azokat. Így továbbra is marad a találgatás, na meg a különböző "nyomok", amelyek a várandósságra utalhatnak.

Hosszú Katinka a 2022-es nyári Európa-bajnokság óta nem vett részt versenyen, és bár edzhetne az otthona közelében található szentendrei uszodában, ott sem foglalt pályát februárra a Bors értesülései szerint.

A pletykával kapcsolatban a múlt héten egy bennfentes ismerős azt mondta a Blikknek, a háromszoros olimpiai bajnok a terhessége miatt szakította meg az élsportot. Korábban minden légből kapott, valósnak hitt híresztelést villámgyorsan megcáfolt, ezúttal azonban nagy a csend körülötte.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté első gyerekét várja?Forrás: instagram.com/hosszukatinka/

Hosszú Katinka a közösségi médiában sem aktív, ugyanakkor egy bekövetett oldala szintén a terhességet támaszthatja alá - vette észre a Ripost.

Katinka Instagram-követései között ugyanis szerepel egy „de mãe para mamãe" fiók, ami magyarul annyit tesz: „anyától anyukáig". Az Instagram-oldal elsőgyermekes édesanyáknak add tippeket.