Válni akar a nőket erőszakoló Dani Alves megalázott felesége

2023.03.16. 14:13

A Barcelona korábbi labdarúgója, Dani Alves szexuális zaklatás miatt továbbra is börtönben marad és óvadék fejében sem védekezhet szabadlábon. A brazil focista felesége, Joana Sanz a közösségi oldalán közzétett egy levelet, amelyben arra utal, hogy el akar válni a férjétől.

A világ legeredményesebb futballistái közé tartozó hátvéd ügyében azért kezdődött nyomozás, mert egy nő feljelentette: Alves a tavalyi év végén, egy barcelonai diszkóban szexuálisan zaklatta. A január 20-i barcelonai őrizetbe vételét követően mexikói futballklubja, az UNAM, amelynek 2022 júliusa óta volt a játékosa, másnap szerződést bontott vele. A 39 éves Alves tagadja az ellene felhozott vádat, de amennyiben bűnösnek találják, akár 12 évnyi börtönbüntetést is kaphat.

Dani Alves nagy bajban vanForrás: AFP/Ulises Ruiz

A Nemzeti Sport megírta, hogy a brazil futballista 29 éves felesége az Instagram-oldalán a követőinek megmutatta azt a nyílt levelet, amelyben őszintén beszél az érzelmeiről.

"Olyan embert választottam páromnak, aki a szememben tökéletes volt. Amikor nagyon szükségem volt rá, mindig ott volt mellettem, mindig mindenben támogatott. Olyan nehéz elfogadnom, hogy ez a személy ezer darabra tudta törni a szívemet" - írta a dögös modell.

"Szeretem őt, és mindig is szeretni fogom. Bárki, aki azt mondja, hogy a szerelem mulandó, az becsapja magát vagy sosem volt szerelmes, sosem szeretett igazán. De én szeretem magam, tisztelem is magam, és sokkal többre tartom magam. A megbocsájtás megkönnyebbülést hoz, szóval ennek a varázslatát magammal viszem, és lezárom az életemnek ezen fejezetét, ami 2015. május 18-án kezdődött" - olvasható a bejegyzésben, amely egyértelműen arra utal, hogy Joana Sanz el akar válni a futballistától.