Baji Balázs titokban feleségül vette a lélegzetelállítóan gyönyörű barátnőjét - fotók

2023.03.18. 10:00

A világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó, Baji Balázs titokban megnősült. A magyar sztárpsotoló feleségül vette a párját, akivel első gyermeküket várják.

A 33 éves sztár március 11-én egy szűk körű, budapesti esküvőn hivatalosan is összekötötte az életét az Instagramról is jól ismert jógaoktatóval, Hardy Rékával - értesült a Femina.

Baji Balázs tavaly novemberben Párizsban, az Eiffel-toronynál kérte meg Hardy Réka kezét. A sportoló pedig idén Valentin-nap tudatta az Instagram-oldalán, hogy babát várnak, így talán nem is annyira, meglepő, hogyaz elmúlt hétvégén így polgári ceremónia keretében, ám mégis titokban keltek egybe, a lakodalom szeptemberben lesz.

A lánykérés után azt tervezték, hogy a szűk körű polgári szertartást mihamarabb megtartják, a barátokkal pedig a nyár folyamán ünnepelnek, de utóbbit felülírta a babavárás, így az szeptemberre tolódik. Mindkettejüknek ez a második házassága, de a válás ellenére magában a házasság intézményében nem csalódtak.

A házasság a mi értelmezésünkben egy gesztus, egy elköteleződés, egy erős ígéret a másik felé, hogy veled szeretném leélni az életemet, de a hétköznapokban ez kőkemény munka. Ha nem teszi bele mindkét fél a munkát hasonló arányokban, akkor se egy kapcsolat, se egy házasság nem tart örökkön-örökké" – árulta el Hardy Réka.