Hatalmas örömhírt jelentett be Harry Kane

England v Ukraine: Group C - UEFA EURO 2024 Qualifying Round UEFA EURO 2024 Qualifier round group C England Ukraine Wembley London 26th March 2023 Square Horizontal
Harry Kane of England poses with their Golden Boot trophy during UEFA EURO 2024 qualifier round group C match between England against Ukraine at Wembley, London on 26th March , 2023 (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Harry Kane és menyasszonya a közösségi médiában bejelentették, hogy újabb taggal fog bővülni a család, ugyanis hamarosan érkezik a negyedik gyerekük.

A Tottenham Eb-ezüstérmes támadójának a napokban jócskán volt oka az örömre, hiszen válogatottbeli és nemzetközi klubtalálatait együttvéve pályafutása 100. gólját szerezte vasárnap az ukrán együttes elleni Európa-bajnoki selejtezőn, szerdán pedig az Instagramon osztott meg egy bejegyzést, amelyben bejelentette, hogy felesége, Kate Goodland újra várandós, méghozzá a negyedik gyerekükkel, emiatt pedig a futballista iszonyatosan boldog.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen nemű a baba, és azt sem, hogy mikor érkezik. A Kane-család eddig három gyermekkel büszkélkedhet, a négyéves Ivy és a kétéves Vivienne Jane mellett a mindössze féléves Louis az egyetlen fiúgyerkmek eddig.