Csődbe ment a Manchester United korábbi sztárja, a kocsija részleteit sem tudja fizetni

Manchester United v Philadelphia Union Club Soccer Major League Soccer Soccer GettyImageRank2 Danny Mwanga Horizontal FOOTBALL
PHILADELPHIA - JULY 21: Danny Mwanga #10 of the Philadelphia Union takes a shot on goal in front of Wes Brown #6 of Manchester United at Lincoln Financial Field on July 21, 2010 in Philadelphia, Pennsylvania. Drew Hallowell/Getty Images/AFP (Photo by Drew Hallowell / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Két bank is csődeljárást kezdeményezett a korábbi angol válogatott védő, Wes Brown ellen, aki teljesen lenullázta egykori hatalmas vagyonát.

A 43 éves, korábbi 23-szoros angol válogatott egykori Manchester United-sztár, aki több mint 200 mérkőzést játszott a csapatban Sir Alex Ferguson irányítása alatt, óriási bajban van, az autója részleteit sem tudja fizetni, írja a Daily Mail.

Brown ellen két hitelező bank is csődeljárást kezdeményezett. Ugyan mindkét banknak csak pár ezer fonttal tartozik, a pénzintézetek szerint annyira rossz az anyagi helyzete, hogy még ennek a kis tartozásnak a behajtására sincs reális esély.

Wes Brown (jobbra) nem tudta jól forgatni a keresetét Forrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Drew Hallowell

Az angol lap szerint Brown anyagi csődjében leginkább rosszul megválasztott ingatlanbefektetések játszanak szerepet, de a feleségétől történt válása is sokba került. 4,5 millió fontért meghirdetett házukat hét éven át nem tudták eladni, végül alig több mint a felét kapták meg a várt összegnek. Ezzel együtt a pár próbálta fenntartani a futballistákra jellemző csillogó életmódot, ami ugyancsak égette a pénzt.

Ugyancsak a lap szerint szerencsésebb volt csapattársai, mint Wayne Rooney és Michael Carrick igyekeznek segíteni Brownnak, aki a MU jelenlegi legnagyobb sztárjától, Marcus Rashfordtól bérel "haveri áron" egy ingatlant.