Már Ronaldo anyja is megszólalt fia szakításáról

fbl TOPSHOTS Vertical FOOTBALL AMERICAN SHOT TROPHY
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo and his mother Maria Dolores dos Santos Aveiro hold the the Italian Champion's trophy at the end of the Italian Serie A football match Juventus vs Atalanta on May 19, 2019 at the Allianz stadium in Turin. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Hetek óta lázban tartja a sajtót Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez állítólagos szakítása. Most éppen a futballsztár anyja igyekszik tisztázni a helyzetet.

Hiába cáfolta már Ronaldo és párja is, hogy kapcsolatuk megromlott, és a szakítás küszöbén állnak, nem nagyon akarnak nekik hinni a hírgyárak. Úgyhogy jött az újabb megszólaló, aki nem más volt, mint Dolores Aveiro, Cristiano Ronaldo édesanyja, aki mindent tud fia magánéletéről.

Édesanyja előtt még Ronaldónak sincsenek titkai Forrás: AFP/Isabella Bonotto

Dolores asszony nem is kertelt, amikor az állítólagos szakítás került szóba.

– idézi a Daily Mail a 68 éves családfőt, aki egy funchali üzlet megnyitóján válaszolt az újságíróknak. - Ez így mind hazugság. Minden pár vitatkozik, de amit a válásról írnak, az hazugság" - jelentette ki határozottan Dolores Aveiro.

Elmondta, amikor februárban Szaúd-Arábiába utazott, hogy meglátogassa a fiát és annak családját, a saját szemével látta, hogy minden a legnagyobb rendben van az öt gyermeket nevelő pár körü.