Vágólapra másolva!
Joey Swoll, a híres testépítő alaposan kiosztotta a Chelsea sztárfocistáját, Mihajlo Mudrikot, ugyanis az ukrán játékos azzal próbált vicceskedni, hogy az edzőteremben levideózott egy idős embert, akinek kilógott a feneke, miközben az evezőpadon dolgozott.

Az ukrán támadó januárban igazolt a Chelsea csapatához 70 millió euróért, eddig azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, mivel 14 meccsen még egyetlen gólt sem sikerült lőnie. A 22 éves játékos állítólag keményen dolgozik, rendszeresen megoszt edzésről készült videókat.

Legutóbbi videója azonban nem sült el valami jól, ugyanis lekamerázott az edzőteremben egy idős embert, akinek kilógott a feneke, miközben az evezőpadon dolgozott, ezt pedig megosztotta a közösségi oldalán.

Mudrik egyelőre nem vált be a londoni csapatnál Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Mudrik akciója rendes feldühítette Joey Swollt, a híres testépítőt, aki egy videóüzenetben keményen kiosztotta az ukrán támadót.

- írta Swoll a Twitter-bejegyzésében, majd küldött egy videóüzenet is Mudriknak.

„Szóval látod azt az embert az edzőteremben, aki keményen dolgozik egy edzővel, hogy jobbá tegye magát,

És te profi focista vagy, a Chelsea-ben játszol a Premier League-ben, így akarod képviselni magad és a csapatodat?" - mondta Joey Swoll, aki ezt követően felidézett egy hasonló helyzetet, amikor odafáradt az illetőhöz és figyelmeztette, hogy lecsúszott a nadrágja, ő pedig felhúzta azt, majd pedig megköszönte.

Mudriknak nem ez az első balhéja. Január végén rasszista botrányba keveredett, miután előkerült róla egy videó, amelyben a barátjával egy Audi márkájú sportkocsi mellett állva az amerikai rapper, Lil Baby Freestyle című slágerét próbálja rappelni. A 2017-ben készült dalban 2 perc 43 másodperc alatt 16-szor hangzik el a n****r szó, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.