Döbbenet: Kevin De Bruyne szexi felesége melltartó nélkül, átlátszó ruhában jelent meg a ManCity partiján - képek

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, csoportkör, F csoport, Horvátország - Belgium, Ahmad bin Ali Stadion, ar-Rajján, 2022.12.01.
DOHA, QATAR - DECEMBER 01: Michele Lacroix, wife of Kevin De Bruyne of Belgium is seen during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group F match between Croatia and Belgium at Ahmad Bin Ali Stadium on December 01, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City szupersztárjának, Kevin De Bruyne-nek a felesége, Michele Lacroix átlátszó ruhában döbbentett meg mindenkit a csapat ünnepségén, amelyet a bajnoki cím megszerzése után rendeztek.

A 31 éves De Bruyne és a 29 éves Michele vasárnap egy manchesteri szórakozóhelyen vett részt a City többi sztárjával és partnereikkel együtt egy bulin, miután az Etihadban nem sokkal korábban a magasba emelték a PL-trófeát.

Kevin De Bruyne felesége pedig mindenkit megdöbbentett az öltözékével,

ugyanis Michele Lacroix melltartó nélküli jelent meg egy átlátszó felsőben

- írja a The Sun.

Ezek után a Manchester City rajongói talán méginkább reménykednek a csapatuk BL-sikerében, ugyanis ha egy bajnoki cím után ilyen ruhát vett fel, akkor elképzelni sem tudjuk, hogyan jelenne meg a legrangosabb európai kupasorozat trófeájának elhódítása után.