A ring közepén akart belepisilni egy pohárba a pornósztárból lett bokszoló - videó

2023.09.24. 18:38

Elle Brooke eleinte ügyvédnek készült, később aztán pornós karrierbe kezdett, mostanában pedig a boksszal próbálkozik. A 25 éves influenszer ezúttal a Newcastle-ben rendezett Misfits bokszgálán hívta fel magára a figyelmet, ugyanis elképesztő jelenetet rendezett a ringben. Amikor az ellenfele azzal vádolta, hogy szteroidokat szed, Brooke azt mondta, ha kell, azonnal belepisil egy pohárba.

A Newcastle-ben rendezett bokszgálán Elle Brooke-nak sikerült elvinnie a show-t. Történt ugyanis, hogy AJ Bunker legyőzte Little Bellsyt, az összecsapás után pedig Brooke bement a szorítóba, és elkezdte inzultálni a győztes AJ Bunkert, hogy felkeltse az érdeklődését egy esetleges mérkőzés miatt. 

Elle Brooke a ring közepén akart belepisilni egy pohárba - a képre kattintva galéria nyílikForrás: thedumbledong/instagram

Bunker azonban nem volt hajlandó belemenni a vitába, mivel ő az ellen az Astrid Wett ellen szeretne küzdeni, akitől még márciusban kikapott. Brooke közben egyre dühösebb lett, és folyamatosan kritizálta Bunker ellenfeleinek minőségét, ami arra késztette a korábbi valóságshow-sztárt, hogy azt mondja:

"Brooke-nak szüksége van egy szteroid tesztre, mielőtt én is szembeszállok vele".

Brooke ekkor kiakadt, és így reagált: Hé, kinek van pohara? Én most azonnal belepisálok. Most rögtön belepisálok egy pohárba. Azt hiszed, hogy szteroidokat szedek? Egyszerűen gyenge vagy"mondta Elle Brooke, akit ezt követően Bunker szimplán csak "k*b*szott hamis ribancnak bélyegzett.

Elle Brooke eddig négy meccséből hármat megnyert - a képre kattintva galéria nyílikForrás: thedumbledong/instagram

Ez persze ismét felbosszantotta Brooke-ot, aki erre is válaszolt: "Ezért tettek be engem a harcodra. Én kapom az összes rivaldafényt, ribanc."

A sértegetés ellenére Bunker továbbra is azt mondta, hogy a Wett elleni visszavágóra koncentrál.

Ajánlataink