Társoldalunk:

Megvan Panis csapattársa a Zengő Motorsportnál

2017.03.13. 17:37

Zengő Zoltán döntött: Nagy Dániel lesz a Zengő Motorsport másik versenyzője. 

Nagy Dániel és Aurélien Panis vezeti idén a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben. A tavalyi szezonban már öt versenyhétvégét teljesítő és a WTCC Trophy értékelésben huszonkét pontot szerző Nagy Dániel a tervek szerint teljes szezont fut majd a túraautózás elit kategóriájában. 

Nagy Dániel tavaly a WTCC öt futamán indultForrás: Nagy Dániel Facebook

Zengő Zoltán azt mondja, nagyon nehéz helyzetben volt, mikor választania kellett. "Nem volt könnyű döntés, de végül a választásom Nagy Danira esett. Ő szerepel majd a csapat TC1-es Hondájával a világbajnokságon. Keményen dolgozunk egy másik nagyszabású projekten is,amiről részleteket még nem árulhatok el, annyit azonban elmondhatok, hogy szerepel benne ifj. Ficza Feri is."

"Hosszú és feszült hónapok állnak a hátam mögött. Miközben keményen készültem - tudat alatt talán már a WTCC-re - végig benne volt a levegőben, hogy az idei évem akár másképp is alakulhat. Ennek ellenére a cél ott lebogott a szemem előtt és most eljött a várva várt pillanat. Elképesztően boldog vagyok, hogy végre kijelenthetjük, megkaptam a Zengő Motorsport bizalmát, és életem első teljes Túraautó-világbajnoki évére készülhetek. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult ehhez - kommentálta a döntést Nagy Dániel.